Her i Norge er vi såpass heldige å ha alle fire årstider på plass. Det betyr at vi vil kunne holde på med mange ulike former for aktiviteter utendørs, uansett hva slags vær det er. På vinteren er det selvfølgelig all slags skisport som gjelder. Vi vil kunne stå på ski, på skøyter, langrenn og snowboard, listen er nesten uendelig lang. Det er kun fantasien som kan sette en stopper for hva man kan gjør på vinteren.

Resten av året er det også mer enn nok av morsomme aktiviteter man kan holde på med utendørs. Når sommeren dukker opp er det mange som vil kjenne sanden mellom tærne, og hva passer vel da bedre enn litt sandvolleyball? Det er ikke mange som er klare over det, men Norge har faktisk vært en av de fire eller fem beste nasjonene i verden. VM i Sandvolleyball ble til og med arrangert i Stavanger i 2009.

Andre flotte aktiviteter er både badminton og fotball. Fotball er ikke noe stor nyhet for de fleste, dette har vært en populær sport i mange, mange år. Noe som gjør det er at det er en utrolig tilgjengelig sport, det eneste som trengs er en enkel ball. Om det ikke er det som interesserer, er kanskje badminton et godt alternativ.