Det å finne et godt fiskenettsted kan være vanskelig, selv ved hjelp av søkemotorer. Bla derfor igjennom de utvalgte sidene vi har anbefalt, for her vil du finne alt fra tips om fisking til morsomme spill med fisker. Om du ikke får napp på kroken, håper vi uansett at du får en god latter ved å bla deg gjennom våre anbefalte nettsider om fisker.

Nettsiden for den profesjonelle

Nettstedet The Essential Fly er et ressurssted for deg som ikke bare har fluefisking som en hobby i løpet av sommeren. Dette er nettstedet for deg som har fluefisking som en lidenskap, året rundt. Nettstedet har både et prisbelønt forum samt et eget opplæringssenter for hvordan du binder fluer og forbedrer teknikken med fiskestanga.

Nettstedet for den humoristiske

Biter ikke fisken like ofte som du håpet på, så kan du i hvert fall sette deg ned med noen morsomme bilder og filmklipp fra denne nettsiden og forsikre deg om at det finnes fiskere som er mer klønete enn deg. Fishing Pixels passer for alle som har brukt en hel dag i vannet uten å få napp. Et annet godt tips er å teste ut spillet Creatures From The Black Lagoon som også forhåpentligvis vil få deg på bedre tanker etter en ellers så mager dag.

For deg som har alt

Det sies at utstyret teller 90 prosent i fisking, men mener du at du fortsatt har alt, så bør du virkelig besøke denne nettsiden. Her finner du alt av morsomme capser og t-skjorter, slik at du slipper å bli mobbet for å ha fått for lite fisk eller ingen for den saks skyld. Zazzle er også en nettbutikk som trykker opp det du selv synes er morsomt, eller en tekst du mener noen fortjener på capsen eller skjorta si.